حلواى ام البنى

طرز تهـيه حلواى ام البنى

موادلازم:
آرد ١ پيمانه
روغن ١/٢ پيمانه
خرما ٢٥٠ گرم
ارده ٣ قاشق غذا خورى
دارچين ١ قاشق مربا خورى
گردو ١ پيمانه خورد شده
كنجد ١/٢ پيمانه
گلاب ١/٢ پيمانه
پودر نارگيل،خلال پسته و بادام براى تزيين به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا آرد را بو داده بعد روغن را اضافه كرده و كمى هـم زده،گلاب را كمى گرم كرده و روى خرما هـاى هـسته گرفته شده ريخته وبا ته قا شق آنرا له كرده وبه آرد و روغن اضافه كرده و دارچين را هـم اضافه كرده و با قاشق هـم زده تا به صورت خميرى در آيد.خمير را از روى گاز برداشته و با دست آنرا ورز داده و ارده را آن اضافه كرده و ورز مى دهـيم.سپس يك نايلون پهـن كرده خمير خرما را هـم روى نايلون پهـن كرده و روى سطح خرما را گردو،كنجد و كمى دارچين مى ريزيم و با كمك هـمان نايلون خمير خرما را رول و لوله كرده وبه مدت ٣ ساعت در يخچال مى گذاريم و سپس از يخچال در آورده و برش مى زنيم و روى آنرا با پودر نارگيل و كنجد و يا خلال پسته و بادام تزيين كنيد.
دستور تهیه رویا حافظ عزیز

نوش جان

ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی
 شیدا حسینی مدیر سایت
سرآشپز شعله حسینی مدیر روابط عمومی سایت  
همه کارهای سایت شخصی میباشد و تمامی حقوق این پایگاه متعلق به وب‌سایت شیدا و شعله ارت بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found