حلوای اردی

 

طرز تهیه حلوای اردی 

مواد لازم :

آرد سنگک ۳ لیوان

آب ۳ لیوان

شکر ۳ لیوان

روغن جامد ۲ لیوان

روغن مایع نصف لیوان

کره ۵۰ گرم

زعفران و عرق هل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا گرم شود به اندازه ای که شکر در آب حل شود زعفران و گلاب و هل را به آب و شکر اضافه کرده وقتی جوش آمد خاموش میکنیم.آرد را بدون روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت کم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا جایی که رنگ آرد عوض بشه. بعد روغن جامد را میریزیم و هم میزنیم.آرد باید کاملا سرخ بشه . رنگ حلوا سلیقه ایست زمانیکه آرد قهوه ای رنگ شد شربت را به مواد اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا گوله نشود کره را اضافه میکنیم وتاوقتی که حلوا آب نداشته باشه و از ظرفمون جدا بشه هم میزنیم. حلوا رو از روی حرارت برداشته و به اصطلاح گهواره میکنیم تا به روغن بیفته، در ظرف ریخته و تزیین میکنیم.

دستور تهیه مریم غفوریان عزیز 

نوش جان

ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی

 شیدا حسینی مدیر سایت

 شعله حسینی شف و مدیر روابط عمومی سایت

همه کارهای سایت شخصی میباشد و تمامی حقوق این پایگاه متعلق به وب‌سایت شیدا و شعله ارت بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found