کارامل شکلاتی مکزیکی

 

طرز تهیه  کارامل شکلاتی مکزیکی
مواد لازم :
شکر ۱۲۰ گرم
اب ۴ قاشق غذاخوری  
آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
شیر۲۸۰ میلی لیتر
شکلات۶۰ گرم
دارچین نکوبیده ۱ تکه
تخم مرغ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴ قاشق غذاخوری(60 گرم)
طرز تهیه:
ابتدا ۱۲۰ گرم شکر را با آب و آبلیمو روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود. ظرف را حرکت داده و هم نمی زنیم و میگذاریم تا بجوشد و به رنگ کاراملی دربیاید. کارامل را در قالب ریخته و قالب را میچرخانیم تا کف قالب کارامل پخش شود و تا خنک شدن کارامل صبر می کنیم. شکلات خرد شده را داخل شیر ریخته و تکه دارچین را نیز اضافه می کنیم و روی حرارت میگذاریم تا شکلاتها در شیر حل شود.یک عدد تخم مرغ و زرده ها را در ظرفی ریخته و باقیمانده شکر(۴ قاشق شکر) را مخلوط  می کنیم .تکه دارچین را از شیر گرم خارج کرده و شیر گرم را در حال به هم زدن به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و داخل قالب کارامل میریزیم و بصورت بن ماری داخل فر (که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم) به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم (تا وقتی که وسط دسر خیلی کم بلغزد) کارامل شکلاتی مکزیکی را از فر خارج کرده بعد از خنک شدن به مدت ۵ تا ۶ ساعت می گذاریم در یخچال بماند. اطراف قالب را با نوک چاقو جدا کرده و کمی قالب را تکان می دهیم تا دسر کارامل شکلاتی مکزیکی به راحتی از قالب بیرون بیاید.
"گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری گویند."
دستور تهیه معصومه هاشمی عزیز
نوش جان
ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی
 شیدا حسینی مدیر سایت
 شعله حسینی شف و مدیر روابط عمومی سایت
همه کارهای سایت شخصی میباشد و تمامی حقوق این پایگاه متعلق به وب‌سایت شیدا و شعله ارت بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found