كرم باواريا دسر سويسي

 

طرز تهیه كرم باواريا دسر سويسي

مواد لازم:

شكر ۶ قاشق غذاخوری 

پودر ژلاتين ۱ قاشق غذاخوری

شير٢ پیمانه 

زرده تخم مرغ ٣عدد

خامه ١ پیمانه 

وانيل مقداري

طرز تهیه:

ابتدا پودر ژلاتين را به روش بن ماري حل كرده , زرده تخم مرغ را با شكر زده تا كرم شود شير را جوشانده وانيل را به شير اضافه كرده وكم كم به مخلوط اضافه كرده , روي حرارت ملايم به مدت ٢دقيقه گذاشته, سپس خامه را به ان اضافه كرده و سپس ژلاتين رااضافه كرده و برا ي رنگي شدن از رنگ ژله صورتي استفاده كرده . به مدت ٣ساعت در يخچال گذاشته تا ببندد. براي تزيين از خامه و ژله هاي اماده كه از قبل درست شده استفاده کنید .

دستور تهیه الهه زارعی عزیز 

نوش جان

ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی

شیدا حسینی مدیر سایت

شعله حسینی شف و مدیر روابط عمومی سایت

همه کارهای سایت شخصی میباشد و تمامی حقوق این پایگاه متعلق به وب‌سایت شیدا و شعله ارت بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found