پاناكوتا

 

طرز تهیه پاناكوتا

مواد لازم:

ژله توت فرنگي يك بسته

خامه ٢٠٠گرم

شير ٢/٣پيمانه

-شكر ١/٤پيمانه

ژلاتين ٣ورق

وانيل شكري ١/٢قاشق چايخوري

طرز تهيه:

ابتدا پودر ژله را طبق دستور در قالب ريخته و به مدت چهار ساعت ميگذاريم تاكامل ببندد. سپس ژلاتينهارا با كمي ارد سرد و به طريق بن ماري(حرارت غير مستقيم)ميگذاريم تا حل شوند. شير و شكر و وانيل را روي حرارت كم ميگذاريم تا شكر حل شود. (شير نبايد بجوشد)

سپس خامه را با چنگال ميزنيم تا يكدست شده وبه دماي محيط برسد. وكم كم از مواد روي حرارتمان قاشق قاشق به خامه اضافه كرده وهم ميزنيم تا جايي كه خامه رقيق و يكدست شود.(نبايد زياد زياد شير اضافه كنيم.خامه گلوله گلوله ميشود)وسپس خامه رقيق شده را به بقيه مواد روي حرارتمان اضافه كرده و دودقيقه هم ميزنيم. وزير حرارت را خاموش كرده وصبر ميكنيم تا كمي از حرارت بيوفتد و در اخر ژلاتين هاي اماده شده رااضافه ميكنيم وبه مدت يك ربع صبر ميكنيم تا موادمان در محيط اشپزخانه كاملا خنك شود. وروي ژله اي كه اماده كرده بوديم ريخته وسه ساعت در يخچال ميگذاريم. پاناكوتاي ما آماده است .

دستور تهیه شادی رستمی عزیز 

نوش جان

ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی

شیدا حسینی مدیر سایت

شعله حسینی شف و مدیر روابط عمومی سایت

همه کارهای سایت شخصی میباشد و تمامی حقوق این پایگاه متعلق به وب‌سایت شیدا و شعله ارت بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found