نان خانگى


طرز تهـيه نان خانگى

موادلازم:
آرد ٣ پيمانه.
آب ٤ پيمانه
شكر ١ قاشق غذا خورى
نمك ١ قاشق چاى خورى
مايع خمير ١ قاشق غذا خورى
سياه دانه،كنجد و آويشن به ميزان لازم
آب ولرم ١/٣ پيمانه

طرز تهیه:
ابتدا مايع خمير با شكر مخلوط كرده و آب ولرم را هـم اضافه كرده ٥ دقيقه مى گذاريم تا پف كند.آرد را الك كرده و آرد،نمك و آب را با هـم مخلوط كرده و مايع خمير به عمل آمده را به مواد اضافه كرده و هـم زده تا يك مايع تقريبا رقيق به ما بدهـد.تابه نچسب را روى گاز گذاشته و با برس آنرا خيلى كم چرب كرده به اندازه نصف پيمانه از مواد را كف تابه ريخته و تابه را مى چرخانيم و كنجد و سياه دانه و كمى آويشن روى نان مى ريزيم و يك طرف آن كه كمى قهـوه اى و برشته شد آنرا در تابه بر مى گردانيم تا طرف ديگر نان هـم كمى قهـوه اى و برشته شود.سپس نان را از تابه در مى آوريم.
دستورتهیه رویا حافظ عزیز

نوش جان

ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی
 شیدا حسینی مدیر سایت
سرآشپز شعله حسینی مدیر روابط عمومی سایت  
همه کارهای سایت شخصی میباشد و تمامی حقوق این پایگاه متعلق به وب‌سایت شیدا و شعله ارت بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found