نان خرمایی

طرز تهیه نان خرمایی 
موادلازم پیش خمیر:
مایه خمیر دو قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
اب ولرم۱/۲پیمانه
مواد خمیر: 
ارد حدود ۵۰۰گرم
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع ۱/۳پیمانه
شکر دو قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
شیر ولرم۱/۲پیمانه
بهبود دهنده دو قاشق چایخوری(مهام:من نریختم)
مواد میانی:
خرما نصف بسته بدون هسته و پوست
گردوی ریز شده دو تا سه قاشق
کره دو قاشق
جوز هندی و دارچین مقداری
طرز تهیه:مواد پیش خمیر را مخلوط کرده پنج تا ده دقیقه گذاشته تاعمل بیاید .در ظرفی تخم مرغ و شکر و نمک روغن و شیر ولرم را مخلوط کنید مایع خمیر عمل امده را اضافه کنید و ارد و بهبود دهنده را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد خمیر را خوب ورز دهید در کاسه با در پوش گذاشته تا استراحت کند .مواد میانی خرما و کره را مخلوط روی حرارت هم بزنید تا نرم شده و کره ذوب شود,از حرارت برداشته دارچین و جوز هندی و گردو را اضافه کنید .خمیر را به چانه های ۱۰۰گرمی تقسیم کنید از مواد میانی وسط ان گذاشته و خمیر را ببندید و با چاقو برش داده به ۸ قسمت و در سینی چرب شده گذاشته و به برش ها حالت داده,روی نان ها را رومال کنید و کنجد در وسط ان ریخته در فر ۱۸۰درجه گرم شده که در طبقه اول فر یک کاسه اب گذاشته اید برای پخت بهتر نان,در ان قرار داده
بعد از پخت برای براق شدن نان کمی عسل گرم شده یا شربت بار با قلم مو بمالید.(مهام:من حدود ۱۵ دقیقه تو فر گذاشتم و چند دقیقه هم گریل کردم).
دستورتهیه مهام عقیل زاده عزیز 
نوش جان
ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی
شیدا حسینی مدیر سایت
شعله حسینی شف و مدیر روابط عمومی سایت
همه کارهای سایت شخصی میباشد و تمامی حقوق این پایگاه متعلق به وب‌سایت شیدا و شعله ارت بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found