نان سيميت تركيه

 

طرز تهیه نان سيميت تركيه
مواد لازم:
كره اب شده يا مارگارين ١٢٥گرم
تخم مرغ ١عدد
شير ولرم ١ليوان
اب ولرم ١ليوان
روغن مايع ١فنجان
خميرمايه ١ قاشق سوپخوری سرپر
شكر ٢ قاشق سوپخوری
نمك ١ قاشق سوپخوری
ارد به ميزان لازم (٥-٦)ليوان
شيره انگور ۹ قاشق سوپخوری(٢قاشق شيره رادر نصف فنجان اب كامل حل ميكنيم)
كنجد بمقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا درون ظرف شير واب ولرم را همراه خمير مايه راريخته وهم ميزنيم تا خمير مايه حل بشه, بعد تخم مرغ وروغن مايع و كره ابشده را اضافه كرده مخلوط ميكنيم .شكرونمك وارام ارام اردو افزوده هم زده تا خمير نرمى درست بشه كه بدست نچسبه (در موقع اضافه كردن ارد دقت ميكنيم كه همه اردو یكجا اضافه نكنيم).بعد خميرو با پارچه تميزپوشانده و١ساعت استراحت ميدهيم تا ور بياد.بعد اساعت دوباره خميرو ورز داده وگلوله هايى باندازه گردو جدا ميكنيم وقتى شكل سيميت را به خميرمون داديم يه طرف خميرو در مخلوط اب وشيره زده وهمون قسمت رو در كنجد ميزنيم واز قسمت ديگه در سينى فركه كاغذ روغنى انداخته ايم بافاصله قرار داده در فر ١٨٠درجه ميذاريم تا بپزد.حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است .
دستورتهیه مهام عقیل زاده عزیز 
نوش جان
ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی
شیدا حسینی مدیر سایت
شعله حسینی شف و مدیر روابط عمومی سایت
همه کارهای سایت شخصی میباشد و تمامی حقوق این پایگاه متعلق به وب‌سایت شیدا و شعله ارت بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found