نان بلغاری

طرز تهیه نان بلغاری
مواد لازم:
۲۰۰ گرم شیر
۲ عدد تخم مرغ
۵۰۰ گرم ارد
۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری مایه خمیر فوری یا ۲۰ گرم مایه خمیر تازه
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری کره در دمای محیط
۱ پینچ نمک
۱ قاشق غذاخوری اب لیمو
مقداری کره اب شده برای لای خمیر و قالب
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم تا به یک خمیر نرم و الاستیک برسیم وخمیر را در یک جای گرم می گذاریم تا حجمش ۲ برابر شود.خمیر را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به بخش تکه میکنیم کلا خمیر به ۱۶ تکه تقسیم می شود بوسیله وردنه هر چانه رو به شکل دایره باز میکنیم هر دایره رو که باز کردیم روشو کره میمالیم بعد دایره بعدی رو روی اون میزاریم و روی هر لایه رو کره می مالیم و همین کارو تکرار میکنیم تا ۴ مجموعه ۴ تایی داشته باشیم هر مجموعه ۴ تای رو رول میکنیم ودر نتیجه ۴ رول نان خواهیم داشت هر رول رو به صورت مثلث می بریم.مثلثها رو به شکل دلخواه در سینی میچینیم. دوباره خمیر رو استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه.بوسیله تخم مرغ رقیق شده با ۲ غ ق اب و طبق سلیقه خودمون خمیرو با کنجد و خرفه تزییین می کنیم 
خمیرو در فری که از قبل گرم شده میزاریم تا طلایی رنگ و پخته بشه.(مهام:درجه فر تو هیچ دستوری ذکر نشده.من با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت گذاشتم.چند دقیقه هم گریل کردم).
دستورتهیه مهام عقیل زاده عزیز 
نوش جان
ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی
شیدا حسینی مدیر سایت
شعله حسینی شف و مدیر روابط عمومی سایت
همه کارهای سایت شخصی میباشد و تمامی حقوق این پایگاه متعلق به وب‌سایت شیدا و شعله ارت بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found