پای سیب

 

 

طرز تهیه پای سیب
 
مواد لازم:
آرد 500 گرم
شیر یا آب سرد 15 قاشق غذاخوری
وانیل۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
سیب 5 عدد
دارچین ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر 1/2 پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری



طرز تهیه :
 فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، قالب مخصوص پای را با کره خوب چرب کنید.

برای خمیر پای آرد را با شکر ، وانیل و نمک مخلوط کنید سپس کره سرد و سفت را به تکه های کوچک ببرید و داخل ارد بریزید و با نوک انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید سپس شیر سرد یا آب سرد را اضافه کرده و خوب مخلوط نمائید تا خمیر ترد و شکننده ای به دست اید.

خمیر را از اطراف به طرف مرکز ظرف جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند ، در ورز دادن خمیر زیاده روی نکنید تا خمیر سفت نشود ، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند ، خمیر را به دو  قسمت تقسیم کنید.

روی سطح کار ارد بپاشید ، یک قسمت از خمیر را با وردنه خوب پهن کنید تا به اندازه قالب شود ، خمیر را ارام با وردنه بردارید و روی قالب قرار دهید ، خمیر را داخل قالب خوب پهن کنید و دیواره های قالب را نیز با خمیر بپوشانید.

برای اماده سازی مواد داخل پای ، سیب ها را پوست گرفته و بصورت تکه های نازک برش بزنید سپس با 1 قاشق شکر ، دارچین ، جوز هندی ، آبلیمو و کره خوب مخلوط کنید.

تمام سیب های اماده شده را داخل ظرف و روی خمیر بریزید ، خمیر دوم را با وردنه خوب پهن کنید و نوارهای باریکی از ان دراورید و بصورت یکی در میان روی سیب ها قرار دهید تا حالت بافت پیدا کند ، گوشه های نوارهای خمیری را به دیواره قالب بچسبانید و اضافی ان را بگیرید.

یک زرده تخم مرغ را بزنید و با برس اشپزی روی خمیرها بمالید ، پای را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شده و پای پخته شود.

پس از پخت اجازه دهید پای سرد شود سپس پای سیب ترد و خوشمزه را برش بزنید و همراه با بستنی یا سس شکلاتی سرو نمائید.

دستور تهیه شیوا آهنگران عزیز

نوش جان

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found