پنكیك خانگی بسیار راحت و خوشمزه


طرز تهیه پنكیك خانگی بسیار راحت و خوشمزه

 
مواد لازم :
آرد 1/5 پیمانه
بیكینگ پودر یك قاشق غذاخوری
شكر ‌یك قاشق غذاخوری
نمك ‌نصف قاشق چای‌خوری
شیر یك و نیم پیمانه
تخم‌مرغ یك عدد
كره نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

 
طرز تهیه:
شكر، آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید.
تخم‌مرغ، كره وشیر را به مخلوط اضافه كنید و با استفاده از یك همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.
 
در یك تابه نچسب، كره را ذوب كنید.
 
یك چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن پف كرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنكیك را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی كه قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.
همین كار را با مابقی مایه انجام دهید.
تعداد پنكیك تهیه شده 4 عدد می‌باشد.
دستور تهیه شیوا آهنگران عزیز 

نوش جان

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found