پیراشکی لقمه ای

طرز تهیه پیراشکی لقمه ای 
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
آرد سفید یک لیوان(مهام:مواد باید نسبتا سنگین باشه.اگه پیراشکی تو روغن وا رفت یه کم آرد اضافه کنید.من حدود ۱/۴پیمانه سرخالی آرد اضافه کردم.آرد زیاد باعث ترک خوردن پیراشکی میشه)
ماست ترش نباشه نصف لیوان
شکر نصف لیوان
پکینگ پودر یک ق چایخوری
پودر زنجبیل یک سوم ق چایخوری یا اسانس نارگیل یا پرتقال سه قطره,/هرسه خوش عطر و خوشمزه است بستگی به ذایقه ی خانواده تون داره
روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط وکنار میزاریم.تخم مرغ رو توی کاسه میزنیم تا بازبشه بعد ماست هم میزنیم حالا شکر و تا حل شدن نسبی شکر هم میزنیم .(با قاشق یا چنگال همزن لازم نیست)آرد روهم کم کم اضافه کرده و درحدی هم میزنیم که گوله گوله نمونده باشه.مواد رو برای مدت ١۵دقیقه استراحت میدیم. کار خاصی نمیخواد انجام بدین به حال خودش بمونه .روغن رو توی ظرف تقریبا کوچیک گرم کرده و از مواد اندازه ی نوک قاشق سوپخوری برداشته و باکمک دو قاشق توی روغن میزاریم تا سرخ بشه.مایع تو روغن شروع به پف کردن میکنه پس یکم با فاصله تو روغن بریزین,اگر مواد توی روغن غرق باشه پیراشکیهای توپول و کروی خوشکلی به ما میده.تا تموم شدن مواد کار رو ادامه میدیم.حرارت متوسط مناسبه چون نمیخواهیم مغزشون خام بمونه.
نکته:مواد ما تقریبا شل وکشدار خواهد بود.
نکته دوم:کمی صبر و حوصله به خرج بدین تا یک عصرانه ی فوق العاده خوشمزه و البته مقرون به صرفه داشته باشین.
دستورتهیه مهام عقیل زاده عزیز 
نوش جان
ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی
شیدا حسینی مدیر سایت
شعله حسینی شف و مدیر روابط عمومی سایت
همه کارهای سایت شخصی میباشد و تمامی حقوق این پایگاه متعلق به وب‌سایت شیدا و شعله ارت بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found