کمپوت آناناس

طر تهیه کمپوت آناناس

مواد لازم:
آناناس ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آب چهار و نیم پیمانه
جوهر لیمو ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آناناس را پوست بکنید و آن را به صورت حلقه‌حلقه برش دهید.
شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود سپس آناناس‌ها را اضافه کنید و صبر کنید تا شیره مقداری بجوشد و قوام بیاید بعد جوهرلیمو را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.

نکته:
اگر آناناس از نوع سفت بود ابتدا مقداری آن را در آب بپزید تا کمی نرم شود بعد به آن شکر را اضافه کنید ولی اگر نرم بود نیازی به این کار نیست.
دستور تهیه فروزان آذر شاه عزیز
نوش جان

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found