تارت توت فرنگی

طرز تهیه تارت توت فرنگی

مواد لازم برای خمیر تارت:
کره ۱۲۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه :
کره و پودر قند را هم بزنین تا نرم و لطیف بشه. بعدش زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز هم بزنین تا مواد کاملاً سفید و پفکی بشه.
بعدش آرد و نمک رو اضافه و آروم مخلوط کنید. بهتر از اینجا به بعد با دست خمیر رو مخلوط کنید تا روغن نندازه. خمیر رو تو کیسه فریزر بزارید بعدش بزارین یک ساعت در جای خنک بمونه و استراحت کنه. قالب گرد مخصوص تارت رو چرب کنید. بعد خمیر رو به طور یکنواخت تو  قالب، پهن کنید، طوری که خمیر دیواره های قالب رو بپوشونه. بعد با چنگال روی خمیر رو چند تا سوراخ بزنید که خمیر پف نکنه  و قالب رو در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردید، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزه بعد از فر بیرون بیارید تا سرد شه.

مواد لازم برای کرم پاتیسیر(کرم داخل تارت) :
آرد ذرت ۱۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شیر نیم لیتر
کره ۸۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

ژله توت فرنگی( اول از همه ژله رو درست کنید و بزارید یخچال  تا وقتی بقیه مواد حاضر میشن از حالت شلی در اومده باشه)
توت فرنگی ۱ تا ۵/۱ کیلو

طرز تهیه:
زرده تخم مرغ رو با شکر و وانیل خوب بزنید تا سفید بشه. شیر و آرد ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت کم بزارید  تا کمی غلیظ بشه. بعد زرده تخم مرغ و شکر زده شده رو کم کم به آرد و شیر اضافه کنید و کمی روی حرارت هم بزنین تا کاملاً غلیظ بشه.
 آخرش هم  کره رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بزارین تا سرد شه.
داخل تارت رو با کرم بپوشونین و روش ژله توت فرنگی که حالا از حالت روون درومده رو بریزید و بعدش هم تیکه های توت فرنگی های قرمز روش بزارین.
بهتره تارت ۲۴ ساعت تو یخچال بمونه تا خوب ببنده و خوشگل بشه....
دستور تهیه شروین حسینی عزیز

نوش جان

ادیت تصاویر, تدوین و گرد آوری مطالب شیدا حسینی

Leave your comments

Post comment as a guest

0
  • No comments found